Selectează o Pagină

ELITEMED

TUR VIRTUAL

Infiintat in anul 2016 CENTRUL MEDICAL ELITEMED reprezinta o alternativa de satisfacere a cererii de servicii de sanatate.

CENTRUL MEDICAL ELITEMED doreste sa aduca prin activitatea sa un suport de specialisti si tehnica superioara care sa asigure rapiditate, eficienta, calitate in realizarea programelor de promovare si imbunatatire a starii de sanatate.

Prin impletirea factorului uman reprezentat de o echipa de profesionisti dedicati, cu cel tehnic asigurat de o aparatura performanta, Centrul Medical EliteMed ofera o gama diversificata de investigatii si tratamente.

In anul 2016 am deschis clinica dotata cu aparatura performanta si personal pregatit profesional. Principalele atribute ale clinicii sunt: excelenta, solutii integrate, implementarea unui amplu sistem de management al calitatii, rezultate in timp real.

Locatia eleganta, ambianta calma, personalul orientat spre pacient sunt ingredientele unei prime întâlniri bune. Echipa medicală este formată din medici profesioniști, aparatura de ultima generație si laboratorul de top va pot asigura un act medical de calitate atat preventiv cat si curativ la preturi rezonabile.