Selectează o Pagină

IMPLANTODENT

TUR VIRTUAL

Clinica stomatologica Implantodent se caracterizeaza printr-o abordare individuala a fiecarui pacient, profesionalismul personalului clinicii – de la medici la administrator, materiale si tehnologii de ultima generatie, metode sigure de sterilizare precum si politica flexibila de preturi.

In clinica stomatologica IMPLANTODENT totul e creat pentru a face vizitatorii se simtă în largul său și confortabil. Condiții optime pentru confortul pacienților: o atmosferă confortabilă si liniștită, personal zâmbitor.

Obiectivul notsru este de a oferi cele mai bune tratamente pacienților, care sunt în căutarea de servicii stomatologice profesionale la un raport excelent preț/calitate. Toti care trec pragul clinicii beneficiaza de consultatie stomatologica gratuita pentru stabilirea planului de tratament,care la fel e gratuit. În toate etapele terapiilor stomatologice, medicii implicați în tratamentul pacientului, expun toate variantele de tratament dentar și aleg împreună varianta care li se potrivește cel mai bine.

TRATAMENTE:

Implantologie
Chirurgie
Protetica
Profilaxie
Endodontie
Ortodontie
Parodontologie
Estetica dentara